Första kursdagen för Annica Aller

2009-08-01 @ 20:35:48
Idag var det äntligen dags för handlingskursen för Annica Aller.

Vi var redan från början uppdelade i två grupper, en för dem som gått kurs för Annica innan och en för dem som inte hade det. De som gått för henne tidigare fick börja träna och vi andra fick titta på och lyssna under förmiddagen.

Efter lunchen var det dags för oss andra att träna. Vi började med en kombination där vi skulle förbereda hunden för de kommande svängarna och även försöka "korta av vissa hopp".

Nästa övning var en slalomkombination med slalom och två tunnlar. Eftersom Wilma är ganska duktig på högerslalom gick det ganska bra. Men jag fick en hel del tips på hur jag kan förbättra hennes slalom och jobba vidare med det.

Sista övningen var också en kombination med svängar och framförbyten och avslutades med en raksträcka. Även denna övning var en bra övning att jobba vidare på.

Imorgon ska vi jobba vidare med svängar och även inrikta oss på kontaktfält. VI får väl se hur det går. Kontaktfält är ju som sagt inte vår starka sida (än iallafall =) ).

Kommentarer
Postat av: Ulrika o Atlas

Gud va spännande det låter.. det låter som att hon täcker upp ganska många områden på kursen.. ska bli intressant o få höra sen vad ni har lärt er :) väntar med spänning :)

2009-08-02 @ 13:47:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0